№114: Про внесення змін до рішення 19-ї сесії Кіровоградської районної ради п’ятого скликання від 12 грудня 2008р. № 216 «Про надання повноважень на передачу в оренду майна»

КІРОВОГРАДСЬКА РАЙОННА РАДА
ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ ШОСТОГО СКЛИКАННЯ


РІШЕННЯ

від «29» грудня 2011 року, № 114

м. Кіровоград

 

Про внесення змін до рішення 19-ї сесії
Кіровоградської районної ради п’ятого
скликання від 12 грудня 2008 р. № 216
«Про надання повноважень на
передачу в оренду майна»

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи клопотання адміністрації Кіровоградської ЦРЛ виступати орендодавцем окремого індивідуально визначеного майна та нерухомого майна лікувального закладу,

РАЙОННА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до пункту 1 рішення 19-ї сесії Кіровоградської районної ради п’ятого скликання від 12 грудня 2008 року № 216 «Про надання повноважень на передачу в оренду майна» та викласти у наступній редакції: «Надати повноваження головному лікарю Кіровоградської центральної районної лікарні виступати орендодавцем майна лікувально-профілактичного закладу, що закріплюється за нею на праві оперативного управління та знаходиться на балансі лікувального закладу, відповідно до рішення 8-ї сесії шостого скликання від 02 вересня 2011 року № 95 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл району» та рішення 16-ї сесії Кіровоградської районної ради п’ятого скликання від 25 липня 2008 року № 172 «Про затвердження Методики розрахунку та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл району» з усіма змінами і доповненнями.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань власності, промисловості, будівництва, транспорту, енергетики та зв’язку.

 

 

Голова районної ради
О.Євміна