№40: Про ліквідацію фонду охорони навколишнього природного середовища при районній раді народних депутатів

КІРОВОГРАДСЬКА РАЙОННА РАДА
ТРЕТЯ СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


РІШЕННЯ

від «14» січня 2016 року, № 40

м. Кіровоград

 

Про  ліквідацію фонду охорони
навколишнього природного
середовища  при районній раді
народних депутатів

Відповідно до п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист голови Кіровоградської районної державної адміністрації № 01-20/219/1 від 24.11.2014 року «Про упорядкування обліку об’єктів державної власності»

РАЙОННА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Припинити діяльність фонду охорони навколишнього природного середовища при районній раді народних депутатів (код ЄДРПОУ 06687202) шляхом ліквідації за рішенням засновника.

2. Утворити ліквідаційну комісію у наступному складі:

Голова комісії:

Вітюк Наталія Миколаївна,
зареєстрована за адресою:
ХХХХХХХХХХХХХХХ

 

Члени комісії:

Сергієнко Олена Василівна,
зареєстрована за адресою:
ХХХХХХХХХХХХХХХХ

 Кірілова Катерина Олександрівна,
зареєстрована за адресою:
ХХХХХХХХХХХХХ

3. Визначити двохмісячний строк для задоволення вимог кредиторів після оприлюднення відповідного повідомлення на веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

4. Визнати рішення шістнадцятої сесії Кіровоградської районної ради народних депутатів двадцять першого скликання від 26.03.1993 року № 256 «Про створення позабюджетного фонду охорони навколишнього природного середовища та затвердження положення про цей фонд» та рішення тридцять другої сесії Кіровоградської районної ради шостого скликання від 13 січня 2015 року № 331 «Про ліквідацію фонду охорони навколишнього природного середовища при районній раді народних депутатів» такими, що втратили чинність.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова районної ради
С. Кадигроб